Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Дівчинка із Тернопільщини притягує до себе металеві предмети (ФОТО)

На Тернопільщині, у селі Малі Бережці, що на Кременеччині, живе унікальна дівчинка. Їй лише сім, а вона вже вражає своїх рідних та друзів.

%d0%b4%d0%b8%d1%82%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b8%d0%baСправа у тому, що Тетянка Казьмірук – дівчинка-«магнітик». Цього року вона пішла у перший клас, пише “Тернополяни”.

За словами матері особливої дівчинки, те, що їхня дитина незвичайна вони з чоловіком почали помічати вже давно – близько двох років тому до Тані, наче магнітом, притягувались різні металеві предмети.

Зараз вона вже навчилась тримати на собі біля 10 ложок, копійки та магнітики одночасно. Що робитиме з таким талантом дівчинка поки не знає, лише радіє, що такими вміннями може порадувати та викликати справжній захват у оточуючих.

Довідково:

Вперше подібний феномен зареєстрували 1786 року в Англії. У 1848 р. відомий французький фізик Франсуа Араго, детально вивчивши декілька подібних випадків, прийшов до висновку, що це – явища електромагнетизму. Люди -“магніти” зустрічаються дуже часто. Деякі притягують до себе не тільки металеві, а й пластмасові, дерев’яні, картонні предмети. У пресі вже неодноразово писали про людей, котрі легко тримали на грудях праски, що навіть не відтягували вниз шкіру.

Яким чином на тілі людини тримаються різні предмети – цікавить усіх. Деякі вчені причиною цього вважають електромагнітне випромінювання, деякі – біовипромінювання, а, загалом, над цими питаннями, мабуть, вчені довго ламатимуть голови, оскільки навколо відбувається ще чимало невивчених явищ.

Незвичайних дітей, які володіють магнітним тяжінням, називають «індиго».

Сергій Надал: Реконструкція Тернополя йде за планом

У Тернополі дорожчають м’ясо та риба