Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Депутатка, яку водій маршрутки притиснув дверима, пересіла на велосипед

Депутат Тернопільської міської ради Вікторія Шараскіна, яку нещодавно водій маршрутки притиснув дверима, взяла участь в акції “Депутати на велосипеді”.

velo111В рамках Європейського Тижня Мобільності у четвер, 22 листопада, відбулася акція-заїзд “Депутати на велосипеди”. Учасники акції проїхались вулицями міста та завершили захід біля входу у міську раду.

Щоправда, до акції долучилися лише близько десятка міських чиновників. А із 43 депутатів міської ради участь у велозаїзді взяла лише Вікторія Шараскіна із фракції “Народний контроль”.

–  Мій велосипед є тримісним – обладнані додаткові сидіння для дітей спереду та ззаду, яких я часто вожу в садочок та школу. Мені пощастило, бо я живу в Кутківцях, з’їжджаю в парк і їду по набережній по велодоріжці. А от на дорогах в Тернополі їздити не ризикую, бо, якщо щось станеться, велосипедист завжди неправий, – каже пані Вікторія.

Нагадаємо, нещодавно у Тернополі трапився інцидент у громадському транспорті – водій маршрутки притиснув дверима депутата міськради Вікторію Шараскіну.

Сержант, через якого загинули 6 бійців батальйону “Збруч”, отримав три роки в’язниці

Виконавча служба залучила 40 бійців батальйону “Тернопіль”, щоб вилучити комбайн у фермера