Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Встановити світлофори тернополяни вимагають після аварії на вулиці Мазепи

Два світлофори пропонують встановити жителі міста. Один біля зупинки на вул. Мазепи, інший – на зупинці біля Тернопільського ставу.

%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d1%80%d1%96%d1%8f-%d0%bc%d0%b0%d0%b7%d0%b5%d0%bf%d0%b8Нагадаємо, поки що провину водія, або ж дитини, яка вибігла на дорогу на вул. Мазепи у Тернополі і потрапила під колеса, правоохоронці ще не довели.

Дорожня аварія трапилася 8 вересня, в обідню пору, коли мати 4-річного хлопчика купувала продукти харчування у продавців городини біля зупинки на вул. Мазепи, на мікрорайоні Дружба.

Існує версія, що дитина вибігла на дорогу, оскільки хтось із протилежного боку міг її покликати, але цього поліцейські ще не довели.

Тим не менше, хлопчик потрапив під колеса вантажівки і загинув в одну мить.

Тож тепер тернополянка Оксана Ставнича, просить жителів міста з огляду на подію, проголосувати за петицію «Світлофори на ДРУЖБІ! Вул. Мазепи. Після страшного ДТП».

«ПЕРШИЙ – поряд з зупинкою громадського транспорту вул. Мазепи, навпроти відділення ПРИВАТБАНКУ. Світлофор автоматичний. На цій ділянці дороги неймовірна загруженість, як збоку людей, так і збоку автомобілів. ДРУГИЙ – на дамбі…тим більше зараз відбувається її ремонт і можна одночасно зробити дві роботи. Світлофор пропонується зробити на вимогу пішохода (на кнопку)», – пише автор петиції.

Для голосування тернополяни мають ще 28 днів, оскільки петицію опублікували 12 вересня. Тим не менше документ уже підтримали 79 людей.

У Тернополі водій вже третій раз платить штраф за перевезення небезпечного вантажу

Влаштував бійку на пляжі і кинувся в озеро, щоб втекти від поліції