Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У райцентрі Тернопільщини тариф на воду хочуть підвищити у 2,5 рази

Найближчим часом жителі древнього міста зіткнуться з карколомним підвищенням тарифу на водовідведення і водопостачання.

zbarazhЯк вдалося дізнатися депутату міськради Рудану, тариф зросте в 2,5 рази – з 11.30 до 28.35 грн., пише “За Збручем”. 

У зв’язку з цим народний обранець розробив проект рішення, в якому пропонував встановити мораторій на підвищення ціни. Свою позицію чоловік аргументував скрутним станом населення та пропонував компенсувати частину видатків комунальників коштами з бюджету міста. Тим більше, що коштів у міському бюджеті цього року достатньо.

Однак колеги-депутати Збаразької міської ради відмовилися підтримати добру ініціативу. За пропозицію Рудана проголосувало 5 з 26 депутатів міськради. Таким чином уже ніщо не завадить підконтрольному меру виконкому затвердити рекордне зростання тарифу.

Цікаво, що влада у Збаражі повністю належить місцевим порошенківцям. Мером міста працює ставленик братів Юриків Роман Степанович Полікровський. У БПП найбільша фракція, куди входять ще двоє осіб з прізвищем Полікровський – Тетяна Степанівна, 1986 року народження та Іван Степанович, 1981 року народження. Схоже, “родинні підряди” стають візитівкою тернопільської команди партії Президента.

 

Вбивство пенсіонера скоїв невідомий злочинець у Тернополі

Нова поліція уже оштрафувала тернопільських водіїв на 3,8 млн. гривень