Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У жителя Тернополя вкрали гвинтівку та 500 набоїв

Пневматичну гвинтівку, коробку з набоями до неї та посуд викрали невідомі у жителя Тернополя з дачної ділянки.

гвинтівкаЗа словами потерпілого, зброя зберігалася в селі Смиківці у дачному помешканні, а крадіжка трапилася з 12 на 13 вересня. Саме в цей час господар був за межами дачі.

У ході проведених слідчо-оперативних заходів стало відомо, що до крадіжки причетний 14-літній юнак. Він проник до приміщення через металевий отвір над дверима.

За словами начальника Тернопільського відділення поліції Віктора Волощука, хлопець – круглий сирота. Юнак навчався в Бережанському інтернаті, але звідти втік і став жити з дядьком.

У неділю, 11 вересня, хлопець разом з родичем приїхав на дачу у Смиківці. Допоки дядько працював на городі, малий пішов гуляти селом і таємно проник до помешкання сусіда. Останній порався на полі. Хлопець знайшов пневмат і почав його розглядати. В цей момент до приміщення повернувся господар. Він викликав правоохоронців, які й передали хлопця родичеві.

13  вересня хлопець повторно повернувся до дачного кооперативу, заліз у вагончик і вкрав пневматичну рушницю та 500 набоїв. Наразі місце перебування малолітнього невідоме. Його розшукують правоохоронці.

Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 185 ККУ – крадіжка. Проводиться досудове розслідування.

Влаштував бійку на пляжі і кинувся в озеро, щоб втекти від поліції

Які скарби приховує тернопільське підземелля?