Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі оборонне підприємство запрацює на повну потужність

Тернопільське державне науково-технічне підприємство «Промінь», що входить до складу ДК «Укроборонпром», отримало можливість відновити свої потужності та інвестувати у виробництво.

проминь1Про це повідомляє прес-служба Укроборонпрому.

«Трудовий колектив підприємства та його новий керівник розробили план санації до порушення провадження у справі про банкрутство. Тепер «Промінь» не лише запрацює та розрахується з боргами, а ще й матиме змогу розвиватись та інвестувати у свої виробничі потужності», – розповів заступник генерального директора ДК «Укроборонпром» Володимир Кострицкий.

Вказано, що за сприяння «Укроборонпрому» та Тернопільської обласної державної адміністрації, державне підприємство розробило план санації до порушення провадження у справі про банкрутство. Господарським судом Тернопільської області цей план затверджено. До цього така процедура застосовувалась виключно для підприємств приватного сектору економіки. Такі заходи діють змогу уникнути порушення провадження у справі про банкрутство «Промінь», а також підприємство отримує можливість розблокувати свої рахунки та відновити виробничу діяльність.

Зазначається, що ТДНКП «Промінь» спеціалізується на розробці та виробництві передавальної апаратури, виготовленні антенних систем з різним діаметром дзеркал для наземних станцій супутникового телебачення та зв’язку. Нині його продукції затребувана для виробництва систем ПВО, а також для авіаційної навігації.

Нагадаємо, що ДК «Укроборонпром» оснащує українську армію новою та сучасною технікою, впроваджує стандарти НАТО та кооперує зі світовими лідерами-виробниками озброєнь. За результатами двох років підприємства Концерну виготовили для Збройних Сил України та інших структур 12 716 одиниць зброї та техніки.

У Тернопільському районі водій “Мерседеса” на великій швидкості збив велосипедиста

Тернопільський нічний клуб “Бомба” закривати не будуть