У Тернополі відкрили рекрутинговий центр на підтримку армії

Спочатку у Тернопільській обласній держадміністрації, а згодом – в усіх райдержадміністраціях краю працюватимуть рекрутингові центри.

Шукатимуть заміни для 3 500 вояків, які з Тернопілля поїхали у зону АТО і пояснюватимуть, що офіційна зарплата щонайменше 7 000 грн. у нашій області це багато, працівники Тернопільської ОДА, військкомату і 44 артбригади.

Відтепер щодня у Центрі підтримки армії, розташованому на 1 поверсі Тернопільської ОДА, щонайменше одна особа розповідатиме жителям і гостям обласного центру про переваги військової служби за контрактом і далеко невійськові робочі місця, які пропонують населенню Тернопілля.

«Ми зараз взялися за відновлення військових частин в Бережанах, Чорткові та Теребовлі. Все заради того, аби було де розмістити особовий склад бригади. Але, зважаючи на те, що зараз є близько півтори тисячі вакансій, серед них тільки водіїв є 300 місць, то потрібно мати для кого відновлювати всі ті частини», – зазначив на відкритті Центру підтримки армії голова ТОДА Степан Барна.

 

-

This website uses cookies.