Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі перевірять лікарів, які не змогли врятувати потерпілого у ДТП чоловіка

У Тернопільській міській раді створили комісію, яка має провести перевірку інциденту, в результаті якого помер травмований у ДТП чоловік.
лікаріВідповідне розпорядження вчора, 3 серпня, підписав міський голова Тернополя Сергій Надал, реагуючи на звернення депутата міськради Андрія Шкули.

До складу комісії увійшли чиновники міського відділу охорони здоров’я, фахові медики та два депутати міськради (за побажанням).

Комісія має провести об’єктивне вивчення того, чи фахово і вчасно була надана медична допомога потерпілому в аварії тернополянину.

Нагадаємо, минулої п’ятниці у Тернополі автомобіль збив 36-річного чоловіка. Потерпілого доправили до лікарні швидкої медичної допомоги. Родичі потерпілого стверджують, що травмованого випровадили з лікарні, не надавши належної медичної допомоги. За кілька годин чоловіка знову госпіталізували, але вже в обласну лікарню. Наступного дня після аварії він помер.

У той же час медики лікарні швидкої медичної  допомоги стверджують, що потерпілому у ДТП були призначені усі необхідні медичні обстеження, але він покинув медичний заклад.

Твердження обох сторін різняться, але комісія якраз має з’ясувати фаховість дій медиків та чи була проявлена халатність з їх сторони.

У Тернополі агресивна бабуся покусала поліцейського

На Тернопільському озері запровадили водний патруль (ВІДЕО)