У Тернопільській ОДА відреагували на інформацію про те, що начебто їхній водій стріляв по дітях

У Тернопільській обласній державній адміністрації відреагували на інформацію про те, що начебто водій Барни сьогодні у дворі житлового будинку стріляв по дітях.

“У зв’язку тим, що у ЗМІ поширилися інформація про затримання начебто водія Голови Тернопільської облдержадміністрації, повідомляємо наступне:

За роз’ясненням з даного питання обласна державна адміністрація звернулася до Головного управління Національної поліції в Тернопільській області. По даному факту було повідомлено, що на даний час проводяться слідчі дії та встановлюється особа затриманого.

За попередніми даними затриманий може виявитися водієм фінансово-господарського відділу Тернопільської ОДА. Якщо даний факт підтвердиться, то буде терміново проведено службове розслідування та вжито відповідні заходи.

Голова Тернопільської ОДА сьогодні перебував з робочим візитом у Підволочиському районі”. – йдеться у повідомленні прес-служби Тернопільської ОДА.

Нагадаємо, сьогодні у Тернополі п’яний чоловік у дворі житлового будинку стріляв із пістолета по дітях. На щастя, ніхто не постраждав. Сусіди стверджують, що п’яний дебошир – це водій Барни.

-

This website uses cookies.