Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільські депутати викликають “на килим” начальника відділу технагляду

У міській раді Тернополя зобов’язали Олега Вітика прозвітувати про діяльність відділу технічного нагляду за листопад 2015 – серпень 2016 рр. на наступній сесії, яка відбудеться 19 серпня.

вітикОкрім того, через місяць, уже на іншій сесії, керівнику відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради доведеться розповісти депутатам і громадськості про особисті заслуги на посаді за аналогічний період.

Цю перевірку ініціював депутат міської ради Тернополя свободівець Роман Торожнюк.

«Мені цікаво, чому сьогодні триває будівництво другого поверху відділу технагляду і за які гроші. Крім того, приватні структури беруть за послуги технагляду 1,5%, але не 2,5%, як комунальне підприємство Тернопільської міської ради. То краще платити приватникам за потрібну для міста роботу, а не вдвічі більше використовувати бюджетні гроші, щоб існувало непотрібне підприємство. Також відділ технагляду приймає ремонти дороги і потім бачимо, що через 2 роки дорога просіла, то як вони приймали?», – пояснив свою ініціативу депутат міської ради Роман Торожнюк.

Депутат сподівається, що на ці чи інші питання, які стосуються роботи комунального підприємства та його керівника, Олег Вітик відповість упродовж двох наступних сесій, як його зобов’язує рішення міської ради.

Так як чесному керівнику приховувати нічого і він завжди може обґрунтувати доцільність своїх дій.

Світлана ВАСИЛИШИН

Фото: Іван Пшоняк

Тернопільські архітектори вирішать що робити із літаком на Східному масиві

У Тернополі звільнили з посади керівника обласного управління Держархбудінспекції