Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Путін погрожує війною, а українські олімпійці у Ріо обнімаються з росіянами

Українські олімпійці розмістили у соціальних мережах фото, на якому вони обнімаються із спортсменами зі збірної Росії.

олімпіада-росіяТакий акт “дружби” викликав спротив у Інтернет-спільноти. Користувачі обурюються – по наших хлопцях на сході стріляють із гаубиць та градів, а олімпійці у Ріо обнімаються зі спортсменами країни-агресора.

Це повний капець. Члени олімпійської збірної в обнімку з руснею під хештегом ‪#‎вместемисила

Це якими треба бути, щоб обніматися з допінгоносцями в той час, коли по їх ровесниках шмаляють гаубицями і градами, а Путін погрожує війною?

Я не хочу вболівати за таку “збірну” тим більше це не перший випадок. Спочатку Бубка голосує за допуск росіян на Олімпіаду, не зважаючи на допінг. Потім легкоатлети розказують лайфньюс, як їм шкода що частину допінгожерів не пустили.

У мене нема питань до спортсменів, їх головою думати не вчили. У мене питання до тренерів, міністра, чиновників. Ви якого милого в Ріо поперлися? Країна воює і горбатиться щоб фінансувати ваші походеньки по Копакабані?

Для мене особисто олімпіада закінчилася, просто не хочу витрачати час і нерви. Ото буцім наше в формі з тризубом не розуміє, скількох за цей тризуб і синьо-жовтий прапор закатували. Йому тільки раціон і фінансування подавай. А все керівництво мін спорту і федерацій у відставку, це пряма зрада, без лапок”. – написав тернополянин Ігор Качмарський на своїй сторінці у Фейсбуці.

У поліції розповіли, чому так довго шукали тіло загиблого тернополянина

У Кременці водій іномарки збив неповнолітнього скутериста