Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Поліцейські досі шукають тернополянина Андрія Цюрпіту

Хлопець зник ще 6 серпня, під час святкування дня народження на березі Тернопільського ставу.

ЦюрітаЯк розповідають поліцейські, друзі та знайомі, присутні на святкуванні, запевняють що Андрій вийшов з води. Але, коли юнаки та дівчата не змогли самостійно відшукати друга, звернулися за допомогою у поліцію.

З особистих джерел нам відомо, що Андрій Цюрпіта відпочивав з друзями біля так званої «косої» з боку с. Біла. А відійшов від своєї компанії на кілька хвилин через природну потребу і був одягнений лише у плавки. Тоді як одяг та мобільний телефон залишив біля друзів.

Товариші Андрія Цюрпіти через соціальні мережі просять усіх жителів Тернопільського району та небайдужих громадян брати участь у пошукових рейдах, звернути увагу на зовнішність хлопця і допомогти йому добратися дому.

Хлопця продовжують шукати поліцейські.

«Ми опитуємо усіх друзів Андрія Цюрпіти, намагаємося скласти повну картину подій. Окрім того шукаємо самого хлопця, проводимо слідчі дії, усе що вони передбачають, але поки що хлопця не знайшли», – розповів головний спеціаліст сектору комунікації головного управління Національної поліції області Андрій Василик.

Якщо ви впізнаєте хлопця на фото – звертайтеся у поліцію. На повернення Андрія Цюрпіти сподіваються друзі та батьки.

Грабіжники напали на дуже сміливу дівчину, яка вночі йшла сама через парк “Топільче”

Тернопільська гумористка спробувала себе в ролі героїні фільму “50 відтінків сірого”