Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільському озері запровадили водний патруль (ВІДЕО)

В розпалі сезон купання, аби врятуватися від спеки та задушливих мурів міста все більше наших краян вирушають до водойм.

катер-патрульПро безпеку під час такого відпочинку не можна забувати, адже трапляється, що втрачаючи пильність плавці ризикують втратити і життя. З початку року на водоймах нашої області загинуло 25 осіб (з них 3 неповнолітніх).

На сьогоднішній день на тернопільському ставі легалізованим та паспортизованим є лише дальній пляж по вул.Чумацька. Там знаходиться пост,  рятувально-водолазної служби.

Враховуючи те, що відпочивальники не дотримуються рекомендацій та купаються не лише у визначених місцях, та з метою допомогти рятувально-водолазній службі і посилити заходи безпеки,  начальник УДСНС України у Тернопільській області Віктор Маслей прийняв рішення запровадити патрулювання водного плеса тернопільського ставу на рятувальному катері МАРС-700.

Рятувальники нагадуватимуть відпочиваючим правила безпеки на воді, та застерігатимуть від помилок, які можуть коштувати життя, повідомляють у Тернопільському обласному управлінні ДСНС України.

 

У Тернополі перевірять лікарів, які не змогли врятувати потерпілого у ДТП чоловіка

У Тернополі серед білого дня пограбували валютчика