Кіоск розбрату на Чубинського демонтують, якщо підприємець не зможе налагодити стосунки із людьми

Мешканці вулиць Чубинського,1 та Коновальця, 12 у Тернополі досі не можуть позбутися небажаного сусіда – незаконно встановленого кіоску для ремонту взуття на їхній прибудинковій території.

Нагадаємо, мешканці цих будинків зверталися до міської влади та неодноразово проводили акції протесту під стінами мерії.

Ще 21 квітня представники міської ради перевірили законність встановлення кіоску для ремонту взуття і встановили, що дозвільна документація на встановлення кіоску недійсна, а тимчасова споруда встановлена в недозволеному місці – на прибудинковій території.

Але влада досі не демонтувала кіоск, натомість там відкрили читальню ім. Герети і час від часу задимлюють помешкання тернополян, готуючи страви польової кухні, на що, наприклад 14 серпня, мешканці прилеглих будинків викликали поліцію.

«На пленарному засіданні 9 сесії міської ради було озвучено зобов’язання підприємця-власника даної тимчасової споруди, в якому він зобов’язується  до 15 серпня 2016 року привести у відповідність документи та тимчасову споруду, проте жодних робіт до сьогоднішнього дня не виконано і всі порушення досі існують», – заявив депутат міської ради Назарій Зелінка.

Попри конфлікт, який тягнеться за словами мешканців ще з 2014 року, на останній сесії міської ради підприємцю дали місяць, щоб налагодити стосунки з людьми та привести усю документацію у відповідність.

Інакше, пообіцяли у мерії, демонтаж кіоску таки проведуть.

 

Світлана ВАСИЛИШИН

 

 

-

This website uses cookies.