Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У зоні АТО загинув боєць із тернопільської військової частини

Під час виконання бойового завдання загинув молодший лейтенант Олександр Дереш.

ДерешБоєць 44-ї бригади героїчно загинув в зоні АТО 23 серпня, захищаючи наш спокій. Сьогодні, 25 серпня бійця привезуть до Тернополя. Тернополян просять вийти та зустріти тіло нашого захисника на Збаразькому КПП в 11.30-12.00. Потім тіло загиблого везуть в 44-ту бригаду, де відбудеться прощання, пише “20 хвилин”.

Далі повезуть до Львова, звідки він родом.
Молодший лейтенант, старший офіцер батареї Олександр Дереш служив у 44-й бригаді у Тернополі від перших днів її заснування,  розповідає прес-офіцер 44-ї артилерійської бригади Юрій Кульпа. Олександрові було 42 роки, 16 серпня відсвяткував свій день народження.

– Він служив у стройовій частині, де проводив роботу з військовими документами, а також виконував обов’язки в різних підрозділах. – зазначив Юрій Кульпа. – Та зрозумів, що не хоче сидіти на місці постійної дислокації, а вирішив піти на фронт, де він зможе бути набагато кориснішим для своєї вітчизни.  Захищаючи інших, він віддав своє життя. Боєць загинув під час виконання бойового завдання під час виходу на вогневий рубіж.

Завтра, 26 серпня, Олександра Дереша ховатимуть у Львові. Прощання з Героєм розпочнеться об 11:00 у гарнізонному храмі св. ап. Петра і Павла на вул. Театральній, 11. Чин похорону відбудеться орієнтовно о 12:00 на Личаківському кладовищі на полі почесних поховань №76, передає прес-служба Львівської міськради. В Олександра залишилися двоє дітей: 15-річна донька Марічка та 10-річний син Андрій.

Бійці 44-ї артилерійської бригади сумують за своїм побратимом. Вічна йому пам’ять….

На прохання водіїв тернопільські патрульні затонували мигалки на двох автомобілях

День незалежності гурт “Плач Єремії” зустрів у Тернополі (ФОТО)