Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільські поліцейські знову штрафують водіїв, які приїжджають у травмпункт

Патрульних звинувачують у нелюдському ставленні до громадян, яким вони покликані покращувати життя.

травмпункт«Служити та захищати!» – саме так, із знаком оклику, заявили патрульні поліцейські жителям міста, після створення нової служби у Тернополі.

Однак на ділі, упродовж перших кількох місяців роботи, патрульні проявили себе інакше: в одних випадках, як наприклад з вуличною торгівлею, вони реагують на порушення надто м’яко, інколи не помічаючи по 20 торговців на асфальті, в інших, коли йде мова про паркування біля міського травмпункту на вул. Шпитальній,2, поліцейські холоднокровно штрафують водіїв, які або самі потребують медичної допомоги, або ж привезли у першу лікарню рідних.

Користуючись нагодою, присутністю начальника Патрульної служби Тернополя Володимира Струка на сесії, депутат міської ради Віктор Генсерук попросив у керівника патрульних провести бесіду із підопічними.

«До мене звернувся громадянин, якого оштрафували після виходу із травмпункту. Так дійсно там стоїть знак, але можливо потрібно провести якусь роботу зі своїми працівниками. Якщо чоловік привіз свою дитину у травмпункт, з нею сталася біда, вийшов і заплатив штраф – ну є ж якісь людські відносини..», – зазначив депутат Тернопільської міської ради Віктор Генсерук.

У свою чергу керівник тернопільських патрульних Володимир Струк відповів, що відреагує на звернення депутата.

Світлана ВАСИЛИШИН

На Тернопільщині раніше судимий чоловік застрелив поліцейського

На Тернопільщині чоловік застрелив свою дружину та двох поліцейських