Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільських податківців взяли на хабарі

5 тис. грн., або картки на 300 л палива “А-95” мав надати підприємець з Тернопільщини двом головним інспекторам відділу ГУ Державної фіскальної служби області, щоб пройти перевірку.

хабарІнакше, погрожували інспектори. бізнесмену нарахували б 500 тис. грн. штрафу.

Подія трапилася у липні цього року, розповіли у Прокуратурі Тернопільської області.

Тож підприємець вирішив не йти на повідку у недобросовісних працівників фіскальної служби і про вимагання хабара у 5 тис. грн. розповів правоохоронцям.

Щоб притягнути хабарників до відповідальності, підприємець діяв за планом поліцейських і погодився на умови двох головних державних інспекторів.

Під час передачі частини хабара – 18 талонів на пальне бензину «А-95», в кількості 200 л, інспектори були затримані правоохоронцями.

Тоді як з Прокуратури області, поінформувала прес-служба органу, до суду скерували обвинувальний акт у кримінальному провадженні, розпочатому стосовно двох головних державних інспекторів відділу Головного управління Державної фіскальної служби у Тернопільській області, за ч.3 ст.368 КК України (Одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням).

 

Учасники концерту «Ровесники Незалежності» отримали подарунки від генерального партнера святкувань – Тернопільського м’ясокомбінату

У Тернополі “снайпер” із тиру поцілив у перехожого на вулиці