Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянам пропонують не згадувати про пісню “Файне місто”, бо вона аморальна

Директор середньої школи №6 Олександр Остапчук розчарований міськими діячами культури, які пропагують пісню “Файне місто Тернопіль”, надаючи їй особливого статусу.

fajne-mistoОсвітянин радить уважно прочитати текст пісні і вдуматися у її зміст.

“Таки прославляємо брутальщину в Тернополі, надаючи особливого статусу пісні “Файне місто Тернопіль”. Так, назва – супер, але ж прочитайте слова цієї пісні! Невже ми такі, як би підібрати слово, “безмозгі”. Як можна пропагувати таке: “Я мав 17 років, я вчитися не хтів, я втік від мами й тата, я болт на все забив. В Тернополі торчав, катав у ширку дімідрол, … я там зустрів чувіху, їй шістнадцяти не було, зовсім малолітка, а в ліжку як акула…”.

Навіть в пам’ять про автора не можна таких слів вчити. Ми розуміємо, що автори ідеї про цю пісню “забили” на культуру і болт, і клепку, і все, що можна. Тільки не кажіть, що це ми хочемо подякувати автору Кузьмінському за вдалий вислів. Про цю пісню ми взагалі не повинні згадувати, оскільки вона аморальна. А як ми б’ємо себе в груди, коли мовиво про українську! Не можу стримати розчарування “культурними” діячами. Вибачте”. – написав Олександр Остапчук на своїй сторінці у Фейсбуці.

На Тернопільщині виявили понад п’ять тисяч трудових нелегалів

Київське “Динамо” отримало суперників у Лізі Чемпіонів