Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Скільки коштують фіктивні водійські права на Тернопільщині?

На Тернопільщині директор автошколи отримав 3000 гривень хабар за виготовлення підроблених документів для отримання водійського посвідчення.

хабар5Прокуратурою області направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно директора автомобільної школи у одному з районів за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.368-3 та ч.1 ст.366 КК України (одержання службовою особою юридичної особи приватного права неправомірної вигоди для себе за вчинення дій з використанням наданих їй повноважень в інтересах того, хто надає таку вигоду, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди та службове підроблення).

Досудовим розслідування встановлено, що обвинувачений власноручно склав фіктивні довідки про те, що місцевий житель нібито пройшов у автошколі перепідготовку з керування транспортним засобом для отримання посвідчення водія категорії «В» та «С1».

За видачу підроблених офіційних документів керівник автошколи вимагав від водія 3 000 гривень. Після отримання неправомірної вигоди його затримали правоохоронці.

За цим фактом розслідувано кримінальне провадження, обвинувальний акт у якому направлено для розгляду до суду, повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

 

На Тернопільщині 44-річний чоловік скоїв жахливе вбивство

На Тернопільщині директор лісгоспу два роки дурив державу на сплаті податків