Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині 26-річного чоловіка звинувачують у згвалтуванні неповнолітньої

Частину третю статті 152 ККУ – зґвалтування неповнолітньої кременецькі поліцейські інкримінують 26-річному жителю райцентру.

гвалт2Зловмисник поглумився над 16-річною, повідомляють у поліції.

Як розповів керівник поліції Кременеччини Володимир Галевич, із заявою про насильницькі статеві дії щодо неї звернулася 16-річна мешканка села Білокриниця. Дівчина розповіла, що разом зі своєю подругою відпочивала в компанії 26-річного кременчанина. Після того, як 13-річна колежанка пішла додому, вона на деякий час залишилася наодинці з кавалером, тоді останній і скористався ситуацією.

Співробітники поліції оперативно встановили особу підозрюваного. Чоловік не заперечує статевих відносин з неповнолітньою, проте стверджує, що насилля над нею не чинив, все відбувалося за взаємною згодою. З його слів, вони разом цілу ніч розважалися, випивали, і жодного спротиву, коли дійшло до  інтимності, дівчина не чинила.

Під час поверхневого огляду на тілі заявниці тілесних ушкоджень не виявлено. Їй видано направлення на проходження судово-медичної експертизи. Правоохоронці з’ясовують обставини злочину.

 

У мера Тернополя розвивається культ особи (ФОТО)

Напередодні 1 вересня на Тернопільщині згоріла школа