Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Молодих тернополян запрошують позмагатися за посаду головного художника міста

Молодих, креативних та творчих тернополян запрошують взяти участь у конкурсі на посаду головного художника міста.

вакансияТернопільська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного художника міста відділу містобудівного планування управління містобудування, архітектури та кадастру. Запрошуються молоді, креативні та ініціативні кандидати, повідомляє прес-служба міськради.

Вимоги до учасників конкурсу:

  1. громадянство України;
  2. вільне володіння державною мовою;
  3. повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста з кваліфікацією «архітектор»
  4. стаж роботи в органах місцевого самоврядування чи на державній службі не менше 2-х років або в інших сферах управління не менше 3-х років.
  5. досвід роботи за комп’ютером;
  6. володіння професійними програмними засобами.

Згідно з чинним порядком заміщення вакантних посад до участі у конкурсі допускаються громадяни України, які вільно володіють українською мовою. Конкурсанти складають у письмовій формі іспити на знання Конституції України, законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень відповідного структурного підрозділу.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають у відділ кадрового забезпечення міської ради заяву на ім’я міського голови із зазначенням про ознайомлення із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття та проходження служби в органах місцевого самоврядування, особову картку, автобіографію, копії паспорта, військового квитка, документів про освіту, декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2015 рік.

Термін подання документів протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення (10 серпня 2016 року). Довідки за телефоном 40-41-23.

У Тернополі під час купівлі-продажу виявили крадену “Мазду”

На Теребовлянщині чоловік згорів у господарській будівлі