Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Кіоск розбрату на Чубинського демонтують, якщо підприємець не зможе налагодити стосунки із людьми

Мешканці вулиць Чубинського,1 та Коновальця, 12 у Тернополі досі не можуть позбутися небажаного сусіда – незаконно встановленого кіоску для ремонту взуття на їхній прибудинковій території.

IMG_3915Нагадаємо, мешканці цих будинків зверталися до міської влади та неодноразово проводили акції протесту під стінами мерії.

Ще 21 квітня представники міської ради перевірили законність встановлення кіоску для ремонту взуття і встановили, що дозвільна документація на встановлення кіоску недійсна, а тимчасова споруда встановлена в недозволеному місці – на прибудинковій території.

Але влада досі не демонтувала кіоск, натомість там відкрили читальню ім. Герети і час від часу задимлюють помешкання тернополян, готуючи страви польової кухні, на що, наприклад 14 серпня, мешканці прилеглих будинків викликали поліцію.IMG_3912

«На пленарному засіданні 9 сесії міської ради було озвучено зобов’язання підприємця-власника даної тимчасової споруди, в якому він зобов’язується  до 15 серпня 2016 року привести у відповідність документи та тимчасову споруду, проте жодних робіт до сьогоднішнього дня не виконано і всі порушення досі існують», – заявив депутат міської ради Назарій Зелінка.

IMG_3911Попри конфлікт, який тягнеться за словами мешканців ще з 2014 року, на останній сесії міської ради підприємцю дали місяць, щоб налагодити стосунки з людьми та привести усю документацію у відповідність.

Інакше, пообіцяли у мерії, демонтаж кіоску таки проведуть.

 

Світлана ВАСИЛИШИН

 

 

Тернопільському молокозаводу дозволили розширити виробництво у межах обласного центру

ФК “Тернопіль” поступився іще одному дебютанту першої ліги