Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

За роботою тернопільських медиків стежитимуть камери відеонагляду

За роботою медичного персоналу від входу і до приймально-діагностичних відділень усіх лікарень Тернополя стежитимуть камери відеонагляду.

медицина1Якщо у міській раді Тернополя виділять гроші на виготовлення проектно-кошторисної документації та закупівлю необхідного обладнання.

«Коли стається трафунок – є слова людини, є слова лікарів і дуже важко побачити, де правда. Відео зберігатиметься на закритих серверах і його зможуть переглядати представники міської ради та правоохоронні органи», – пояснив ініціатор запиту депутат Тернопільської міської ради Андрій Шкула.

Нагадаємо, після дорожньої аварії, в якій постраждав тернополянин Анатолій Козак у липні, медики лікарні швидкої допомоги належно не оцінили стан чоловіка. Він повернувся з лікарні додому, а вже наступного дня помер.

Рідні Анатолія Козака звинувачують у смерті чоловіка медиків, які у свою чергу стверджують, що зробили усе можливо, щоб допомогти тернополянину.

Як розповів депутат міської ради, спеціальна комісія встановила, що у чоловіка були травми несумісні із життя, однак були і порушення у роботі медичного персоналу.

Чи знайдуть ще цьогоріч у міській раді Тернополя кошти на встановлення відеонагляду за лікарями приймально-діагностичних відділень, буде відомо згодом.

Світлана ВАСИЛИШИН

Жителька Тернопільщини отримала травми внаслідок вибуху бензину

У Тернополі за кермом іномарки помер молодий чоловік