Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Вбивцю двох поліцейських люди відмовляються поховати у своєму селі (ВІДЕО)

Чотирма смертями завершилася сімейна сварка в селі Бабинці на Тернопільщині.

БабинціТам чоловік застрелив із рушниці свою дружину, потім двох поліцейських, які приїхали на виклик сусідів, а самого винуватця під час штурму ліквідували спецпризначенці, йдеться в сюжеті ТСН.

Події почали розвиватися напередодні ввечері. Спершу селяни чули крики гучної сварки чоловіка та жінки, після котрих пролунали постріли. Налякані люди викликали правоохоронців. Коли патрульні приїхали, жінка уже була мертвою.

“Він забарикадувався у приміщенні сараю і звідти здійснив постріл у працівників поліції”, – розповів керівник Нацполіції в Тернопільській області Олександр Богомол. Тоді загинув один із поліцейських. Перемовини з вбивцею тривали усю ніч.

Зранку спецназ пішов на штурм, під час якого злочинець збільшив кількість своїх жертв перед тим, як правоохоронці ліквідували його самого.

Вдень поблизу оселі все було огороджено, на місці трагедії працювали криміналісти. Поряд із будинком зібралися селяни. Вони кажуть, що скандали з господарем дому траплялися неодноразово. Він мав важкий характер, часто гуляв з мисливською зброєю, зловживав спиртним, а також був надзвичайно ревнивим. Місцеві дуже розгнівані та навіть відмовляються поховати вбивцю у своєму селі.

“Як люди гинуть на Донбасі – людина гине за свою Україну. А це за що люди загинули?”, – обурюються жителі села. “Хлопці, що мають яму копати, сказали, що йому яму не викопають. Бо він не достойний, щоб йому яму копали”, – розповіли місцеві жінки.

Люди переконані, що причиною кривавої трагедії стали ревнощі. Днями подружжя повернулося з-за кордону: спершу чоловік, а напередодні й дружина. У зв’язку з трагедією у Тернопільській області оголосили траур. “Це реально трагедія. Це чорний день для Національної поліції України”, – визнала керівник правоохоронного органу Хатія Деканоїдзе.

Тернопільська “Нива” здобула перемогу у фіналі Кубка області з футболу

Продукцію Тернопільського м’ясокомбінату можна скуштувати на “Вуличному ринку”