Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі звільнили з посади керівника обласного управління Держархбудінспекції

У зв’язку з виявленням випадків протиправних дій з боку співробітників Управління Держархбудінспекції у Тернопільській області, з Василя Крука знято виконання обов’язків керівника вказаного територіального органу.

призначенняДержархбудінспекція розпочала ретельну перевірку роботи Управління ДАБІ в Тернопільській області, яка має на меті з’ясувати чому протиправні дії деяких співробітників територіального органу набули системного характеру.

За результатами цієї перевірки справу розгляне Дисциплінарна комісія Держархбудінспекції, яка визначить міру відповідальності колишнього виконуючого обов’язки керівника територіального органу та інших державних службовців, повідомляє прес-служба ДАБІ України.

Державна архітектурно-будівельна інспекція України й надалі буде оперативно та жорстко реагувати на всі факти порушення законодавства з боку службовців Інспекції,  незважаючи на їх посади та колишні заслуги. Курс на очищення держустанови від носіїв корупційної культури та нефахових працівників залишається незмінним й буде послідовно реалізовуватись.

Нагадаємо, що нещодавно ДАБІ сформувала дисциплінарну комісію, яка визначає ступінь вини державного службовця, характер та тяжкість вчиненого дисциплінарного проступку. Такожкомісія вносить подання на розгляд Голові Держархбудінспекції щодо винесення доган та звільнень порушників.

Тернопільські депутати викликають “на килим” начальника відділу технагляду

У Тернополі затримали зловмисників, які за одну ніч вчинили два пограбування