Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільський молокозавод збудує на Лозовецькій ще один виробничий корпус

Про це стало відомо з проекту рішення міської ради, щодо призначення пайового внеску на створення і розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Тернополя.

МОЛОКІЯІз спорудженням другого виробничого корпусу ПрАТ «Тернопільський молокозавод» має заплатити 1% від загальної кошторисної вартості будівництва на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Тернополя.

Хоч уже затверджений проект рішення зареєстрований ще 21 липня 2016 року, керівництво тернопільського молокозаводу не поспішає коментувати свої плани дати початку будівництва другого виробничого корпусу.

Також на молокозаводі мовчать і про кількість робочих місць, які місцеві жителі могли б отримати із початком роботи нового виробничого корпусу на вулиці Лозовецькій, 28.

У проекті рішення йдеться:

«Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА: Встановити приватному акціонерному товариству «Тернопільський молокозавод» розмір пайового внеску на створення і розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Тернополя в сумі 1% від загальної кошторисної вартості будівництва виробничого корпусу № 2».

Світлана ВАСИЛИШИН

Чим цього року здивують на Львівському Форумі видавців

Тернопільські архітектори вирішать що робити із літаком на Східному масиві