Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Хатія Деканоідзе висловила співчуття рідним загиблих на Тернопільщині правоохоронців

Глава Нацполіції Хатія Деканоідзе висловила співчуття рідним і близьким загиблих правоохоронців внаслідок трагедії у селі Бабинці, що на Тернопільщині.

Деканоідзе“Чорний день для української поліції” – такі слова чільниці правоохоронної структури Хатії Деканоідзе щодо загибелі двох полісменів під час виконання ними службових обов’язків. Трагедія сталася в селі Бабинці на Тернопільщині.

Деканоідзе прибула в область, де у зв’язку з трагедією в поліції оголошено день жалоби. Голова Нацполіції висловила співчуття рідним і близьким загиблих, повідомляє “5 канал”.

Нагадаємо, у понеділок ввечері, 22 серпня, місцевий мешканець через ревнощі вбив свою дружину. Поліцейські оточили будинок, натомість стрілець знову відкрив вогонь та застрелив оперуповноваженого. А інспектора поліції поранив у ногу.

Правоохоронці пішли на штурм. Вбивцю вдалося схопити тільки після прибуття підмоги – спеціального підрозділу “Сокіл”. Під час штурму зловмисник застрелив ще одного працівника поліції. Стрільця вдалося знешкодити.

У Тернополі на проспекті Злуки п’яний водій скоїв ДТП

Тернопільське еротичне видання показали на всеукраїнській виставці “Газетна Незалежність”