Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополяни найбільше не люблять двох політиків – колишнього регіонала і колишнього мера

Колишній регіонал Орест Муц та екс-мер Тернополя Роман Заставний є лідерами у рейтингу антисимпатій – до них тернополяни ставляться найбільш негативно.

муц заставний123

Соціологічна група рейтинг в період з 1 по 15 липня проводила дослідження суспільно-політичних настроїв у Тернополі.

Згідно з результатами цього дослідження, найбільш негативно тернополяни ставляться до колишнього керівника обласного осередку Партії Регіонів Ореста Муца та колишнього мера міста Романа Заставного.

26% опитаних ставляться до Ореста Муца вкрай негативно, 22% – негативно, 38% його не знають, 11% – ставляться нейтрально і лише 3% – скоріше позитивно.

У екс-мера, а тепер нардепа Романа Заставного трохи кращі результати. 18% опитаних ставляться до нього однозначно негативно, 27% – скоріше негативно, 18%  його не знають, 27% – нейтрально, 7% – скоріше позитивно і 2% – однозначно позитивно.

Загалом, під час опитування респонденти висловлювали своє ставлення щодо 18 місцевих політиків. У решти політиків рівень негативного ставлення значно нижчий. Але, щоправда, багатьох із них тернополяни просто не знають.

Напрриклад, Володимира Бліхара, Ігоря Побера, Миколу Люшняка, Тараса Юрика та Володимира Стаюру не знають понад 50% опитаних.

У Тернополі довкола пам’ятника Данилу Галицькому поставили огорожу (ФОТО)

Тернополяни замість Петра Порошенка на посаді президента хочуть бачити Юлію Тимошенко