Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Ремонт дороги, на якому піарився тернопільський нардеп, завершився скандалом – хотіли вкрасти мільйон

Розтрату бюджетних коштів, виділених на капітальний ремонт автодоріг, попередила Служба безпеки України на Тернопільщині.

дорога-люшнякПро це йдеться у повідомленні СБУ.

Посадовці комерційного підприємства – підрядника подали до оплати у Службу автомобільних доріг підроблені документи про нібито проведений ремонт кількох ділянок автошляху державного значення Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече на загальною вартістю понад 1,3 мільйона гривень.

За матеріалами СБУ поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 4 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Нагадаємо, два місяці тому тернопільські ЗМІ рясніли повідомленнями про те, що капітальний ремонт дороги Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече в межах Теребовлянського району здійснюється саме завдяки сприянню народного депутата з Блоку Петра Порошенка Миколи Люшняка.
Не виключено, що через кілька днів прес-служба нардепа повідомлятиме про те, що саме завдяки сприянню Миколи Люшняка вдалося врятувати бюджетні 1,3 млн. грн. від розкрадання.

У рамках боротьби з проституцією у Тернополі хочуть демонтувати продуктовий магазин

На Тернопільщині неповнолітній водій збив дорослого, але п’яного пішохода