Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На тернопільській Об’їзній цими вихідними трапилося ще дві аварії

У Тернополі на вулиці Будного, що є частиною Об’їзної цими вихідними трапилося дві дорожньо-транспортних пригоди, у яких травмувалися троє людей.

dtp1Так, у суботу, 9 липня, близько 13:00 водій автомобіля “ФІАТ СКУДО”, рухаючись вулицею Будного, порушив правила дорожнього руху.

Він, виконуючи маневр повороту на вулицю Тернопільську села Петриків, не пропустив зустрічний автомобіль “ФОРД ФЮЖЕН”. В результаті – пасажири з кожної автівки отримали травми.

Як повідомляють у поліції, на цій же вулиці у вихідні трапилася ще одна аварія.  Водій автомобіля марки “OPEL VECTRA” не впоралася з керуванням, виїхала за межі смуги зустрічного руху та зіткнулася з огорожею. Далі її автомобіль відкинуло за інерцією на припаркований поруч транспорт. Механічних ушкоджень зазнали автомобілі “VOLKSWAGEN CADDY” та “ВАЗ-2105″.

Пасажира іномарки зі струсом, закритою черепно-мозковою травмою, саднами та гематомами бригада швидкої доправила до лікарні.

Нагадаємо, у п’ятницю, 8 липня, у Тернополі на Об’їзній трапилося ДТП, в результаті якого загинув 53-річний водій “Жигулів”.

На ринку у Тернополі уже продають кавуни, а сезон абрикосів у розпалі

Через тарифи тернопільських депутатів терміново кличуть на сесію