Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Колишній заступник прокурора Тернополя загинув у ДТП

Стало відомо ім’я чоловіка, яка загинув в автопригоді, що трапилася біля села Шляхтинці Тернопільського району.

дтп-бмвУ ДТП 13 липня загинув колишній заступник прокурора Тернополя Володимир Смій. Чоловікові було 62 роки, повідомляє topnews.in.ua.

Аварію зі смертельним наслідком правоохоронці зареєстрували 13 липня близько 21.25 неподалік села Шляхтинці Тернопільського району.

Нагадаємо, водій автомобіля “BMW X5″ на автодорозі “Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече” не впорався з керуванням, автівка зіткнулася з металевим відбійником та перекинулась. Від отриманих травм чоловік помер на місці події. Цим водієм і був Володимир Степанович Смій.

Він працював в органах прокуратури України з 1985 року. До того, як вийшов на пенсію, обіймав посади помічника прокурора Зборівського району, помічника прокурора Тернопільської області з нагляду за розглядом цивільних справ у судах, старшого помічника прокурора міста Тернополя, заступника прокурора Тернополя, 1-го заступника прокурора Тернополя, прокурора Підволочиського району, начальника відділу підтримки державного звинувачення в судах прокуратури Тернопільської області, начальника управління захисту прав і свобод громадян і інтересів держави прокуратури Тернопільської області, прокурора Сімферопольського району та інші.

У Тернополі на Східному водій збив пішохода і втік з місця ДТП

Сьогодні на Тернопільщині також прогнозують бурі і шквали