Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Через ями на дорогах нардеп був змушений роздягнутися до трусів (ФОТО)

Погнув диски і міняв колесо в бусі нардеп з Тернопільщини від БПП Олег Барна. Чоловік возив допомогу бійцям.

Барна-дискиДорогою до бійців, розповідає Барна, встигли і заблудитись, і зірвати вихлопну, але допомогу завезли вчасно, пише “Доба”.

— Дорога цікава, особливо на об’їзді Харкова перед Ізюмом. Учора попали завантаженим на 1.5 тони “спрінтером” у яму, погнули диски, колеса спустили. Домкрат шукали потужний, зупинилася фура. До честі, люди раді допомагати. Не так, як це було у 2014 року. Прийшлося роздітися, щоби не забруднити нововипрану форму, потрібно було лізти під загружений, просівший бус для встановлення домкрата під балку та коротким плечем штовхати циліндр. Не пасує депутату ходити в нечистій формі, тим паче військовій. Важко, але зробили та поїхали… Добре, що дорога провінційна, а то б людей залякав, — пожартував нардеп в себе на сторінці.

Нічна дорога теж була нелегкою.

— Вночі блукали об’їздними польовими дорогами, зірвали вихлопну, підв’язали дротом, але на дві зустрічі попали вчасно. Передали харчі хлопцям із Правого сектору. Зустріч приємна, жвава розмова, цікаві пропозиції та щирі побажання. Тримайтеся хлопці та щасти Вам, — додав Барна.

«Гройсман учора сказав, що субсидію видаватимуть готівкою. Чи це правда?»

На Тернопільщині фермер засіяв 100 га лікарськими рослинами