Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Барна похвалив найактивнішу громаду, на території якої планують закрити 4 школи (ВІДЕО)

Під час підготовки до Всеукраїнської прощі у Зарваниці голова Тернопільської ОДА Степан Барна відвідав Золотниківську громаду Теребовлянського району, на території якої і знаходиться відомий духовний центр.

Барна-ЗолотникиОчільник області похвалив Золотниківську об’єднану територіальну громаду, відзначивши, що вона є найактивнішою в області. Перевиконання бюджету у громаді цього року становить 180%. Та й зрештою усі дифірамби, озвучені на адресу громади, годі й злічити.

А ось проблеми залишилися поза увагою.

На території Золотниківської громади цього року планують закрити відразу чотири школи – Гайворонську, Маловодівську, Котузівську та Гвардійську.

У зв’язку з малою кількістю учнів, замість дев’ятирічок там влада планує зробити тільки початкові школи, а старших дітей обіцяють возити шкільними автобусами.

Шкільні автобуси – це звісно ж класно, але тоді потрібно зробити капітальний ремонт доріг до сіл Маловоди, Котузів та Гвардійське. А то щоденна їзда середньовічними кам’яними трактами піде явно не на користь дитячому здоров’ю.

«Молокію» звинувачують у вивезенні агресивних стоків на Малашівське сміттєзвалище

У рамках боротьби з проституцією у Тернополі хочуть демонтувати продуктовий магазин