Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Збірна України на Євро-2016 бездарно програла команді Північної Ірландії (ВІДЕО)

У другому турі групового етапу Євро-2016 збірна Україна програла команді Північної Ірландії з рахунком 2:0.

Україна-Ірландія3Наша команда прикро засмутила не тільки результатом, але й змістом показаної гри.

На старті поєдинку збірна Україна захопила ініціативу – більша володіла м’ячем, більше часу проводила на половині поля суперника. Але от більше гостроти виникало якраз біля воріт Андрія П’ятова.

У результаті такої беззубості в атаці під кінець першого тайму ірландці суттєво посміливішали і почали потроху пристрілюватися по наших воротах.

А справжні неприємності почалися вже на початку другого тайму. Як свідчить результат, збірна України не зробила жодних висновків із стартового поєдинку із німцями.

На 49-ій хвилині наша команда пропустила гол-близнюк. Ідентична ситуація, що у першому матчі – подача зі штрафного, із-за спини наших захисників вистрибує Маккаулі і голою відправляє м’яч у сітку воріт Андрія П’ятова.

Здавалося б, після пропущеного м’яча збірна України мала б кинутися відіграватися, але в атаці у наших футболістів нічого не виходило. Вони ніяк не могли кілька передач зліпити докупи.

В останні 15 хвилин ірландці свідомо підсіли на свою половину поля, граючи на збереження позитивного для себе результату.

Та навіть за таких умов підопічні Фоменка не змогли створити щось конструктивне.

Удар головою Зінченка, дальній удар Коваленка, дальній удар Ярмоленка – це все, що створила команда в атаці впродовж другого тайму.

Натомість, на останній секундах матчу команда Північної Ірландії спромоглася на результативну контратаку – після того як П’ятов відбив дальній удар, Макгінн першим опинився на м’ячі і відправив його у сітку наших воріт.

2:0 – знову поразка. І поразка не від чемпіона світу збірної Німеччини, а від Північної Ірландії, яка вихід із групи навіть не ставить собі у завдання.

Таким чином, після двох зіграних матчів у нашої команди 0 очок і шансів на вихід із групи дуже обмаль.

Тепер в останньому поєдинку обов’язково потрібно перемагати збірну Польщі і тоді можна буде розраховувати на вихід в плей-оф із третього місця.

Але не факт, що навіть перемога дозволить Україні пройти далі, адже квиток в 1/8 фіналу отримають тільки 4 із 6 команд, які посядуть треті місця.

Та й зрештою, з тією грою, яку сьогодні показали підопічні Михайла Фоменка, важко розраховувати на перемогу у матчі із потужною на сьогоднішній день збірною Польщі.

Від Надала хочуть почути звіт по роботі з рекультивації Малашівського сміттєзвалища

Євро-2016: Німеччина та Польща грають в нічию та відправляють Україну додому