Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі лізингова компанія надурила покупця автомобіля на 40 тисяч гривень

У Тернополі правоохоронні органи ще не розібралися з лізинговою компанією “Делюкс-Авто”, як у місті уже орудує інша “контора”, яка працює за тією ж схемою.

avto-250x188Від шахрайських обіцянок вигідно придбати автомобіль потерпів житель райцентру Підволочиськ.

Чоловік спокусився на обіцяну лізингову програму, натомість втратив сорок тисяч гривень, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Нацполіції.

Зі слів потерпілого, наприкінці березня цього року він звернувся до офісу фірми «Ваше авто», що розташована в Тернополі в самому центрі міста – по вулиці Руській, 8, де представник даної компанії, обіцяючи вигідні пропозиції з купівлі автомобіля, заволодів його грошовими коштами.

Сорок тисяч як у воду кануло, а обіцяної автівки клієнт так і не дочекався. Зрозумівши, що став жертвою афери, потерпілий звернувся до поліції.

Правоохоронці  проводять слідчі заходи та ретельно вивчають діяльність даної фірми, адже у Тернополі, на жаль, це не перший випадок, коли люди втрачають шалені суми грошей, стаючи клієнтами так званих лізингових компаній. Приміром, нещодавно поліцейські викрили фірму  “Делюкс-Авто” від якої потерпіли щонайменше тридцять осіб.

Правоохоронці радять не вестися на заманливі пропозиції, а завжди з обережністю ставитися до «вигідних» покупок.

Розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 190 ККУ.

 

У тернопільській рекламі заборонили використовувати три слова

Євро-2016: Збірна Уельсу розгромила Росію і посіла перше місце у групі (ВІДЕО)