Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільський суддя загинув через своє небезпечне захоплення

У суботу, 4 червня,  від вибуху боєприпасу в підвальному приміщенні приватного будинку у с. Біла неподалік Тернополя потерпілому відірвало кінцівки. Його у критичному стані доправили в медзаклад, але через деякий час він помер.

ГурзельЗагиблий – 53-річний Гурзель Ігор Васильович, повідомляє сайт “Тернополяни”.

Чоловік працював суддею цивільної палати апеляційного суду Тернопільської області та був чудовою людиною, яку поважали та цінували колеги та громада. У 2014-му Ігор Васильович балотувався на посаду голови апеляційного суду, але передумав і перед самим голосуванням зняв свою кандидатуру.

Відомо також, що того ж таки 2014-го року із суддею трапився прикрий інцидент – він став жертвою шахрая, який виманив у нього 32 тисячі гривень за встановлення металопластикових вікон і втік.

Нагадаємо, що Ігор Гурзель загинув 4 червня через необережне поводження з боєприпасами, що спричинило детонування та вибух заряду. В результаті осколками було травмовано чоловіка, який в подальшому помер у лікувальному закладі.

Як розповіла дружина загиблого, у її чоловіка було таке хобі – у вільний час він «розбирав» боєприпаси. За словами правоохоронців, потерпілий зажав снаряд тисками і небезпечний предмет вибухнув у нього в руках, спричинивши травми несумісні з життям.

Під час проведення огляду місця події в с. Біла, де й трапилася трагедія, було виявлено та вилучено 43 небезпечні предмети – патрони різного калібру.

Тернопільський воєнком розповів, як можна безкоштовно здобути вищу освіту

У Новосілці і Полупанівці не вщухають страйки – повстали працівники кар’єрів