Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Євро-2016 збірна Франції стартувала з перемоги над Румунією (ВІДЕО)

У стартовому поєдинку Євро-2016, який відбувся вчора ввечері, господар турніру збірна Франції перемогла команду Румунії з рахунком 2:1.

фрация-румунияФранцузи впродовж майже усього матчу домінували на полі, проте лише на останніх хвилинах зустрічі змогли видряпати перемогу.

На 58-ій хвилині після навісної передачі Пайє нападник французів Жиру виграв верхову боротьбу у воротаря та головою відправив м’яч у сітку воріт.  Цей м’яч став першим на Євро-2016.

Втім, за кілька хвилин, румуни зрівняли рахунок. Одна з їхніх нечисленних атак завершилася порушенням правил у штрафному майданчика. Суддя призначив пенальті у ворота Франції, яке на 65-ій хвилині чітко реалізував Станку.

Трохи оговтавшись після пропущеного м’яча, французи тільки посилили натиск. Однак Румунія відчайдушно оборонялася і складалося враження, що матч так і завершиться нічиєю.

Та розв’язка цього поєдинку настала на 89-ій хвилині. Пайє із далекої відстані потужно пробив у дев’ятку воріт суперника. Перед таким ударом воротар румунів Тетерушану виявився безсилим.

У підсумку 2:1 – важка перемога збірної Франції.

Сьогодні відбудеться другий матч у групі А, в якому зіграють збірні Албанії та Швейцарії.

А збірна України, нагадаємо, стартує завтра, 12 червня. Наша команда гратиме проти чинних чемпіонів світу – збірної Німеччини.

На Тернопільщині визначилися із датою проведення фестивалю “Дзвони Лемківщини”

У зоні АТО загинув офіцер із Тернопільщини