Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Як у тернопільському університеті святкували випускний?..

Вчора, 23 червня, відразу у кількох вищих навчальних закладах Тернополя святкували випускний.

випускний-медЯк відбувалася ця подія у медичному університеті найбільш яскраво розповів тернопільський фотограф Тарас Хлібович, який відомий у соціальних мережах як Thieri Newman.

“Сьогодні в Тернополі в одному місці можна було зустріти усіх фотографів – “Березіль”, або як іноземні студенти кажуть на бразильський манер – Березіу. Випускний у медичній академії! Нагадувало, як бузьки прилітають за трактором, що оре. Нас ціла армія! Цікаво було спостерігати за відмінністю до фотографування.
Наші студенти наймали в основному фотографа на цілу групу. Іноземці – практично у кожного був свій. А потім іноземці бігали робити обнімашки зі знайомими, а фотограф за ним, як ось я. Було весело. В загальному, відчувається підготовка студентів до цього свята, скільки капіталу було вкладено. Перукарі, майстри мейкапу, лімо, таксисти, ресторани, фотографи – всі вкусили частинку випускного торта. І торти були присутні. А хлопцям моєї бригади потрібні прилади нічного бачення, глушники і полум’ягасники. Dark side of the Moon…” – написав Тарас Хлібович на своїй сторінці у Фейсбуці.

Тернопільська сім’я вже вдруге виграла у лотерею кругленьку суму

У Тернополі хлопець виліз на поїзд і загинув від ураження електричним струмом