Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Через скандал із наркотиками у патрульній поліції Тернополя – перше звільнення

Здала форму та отримала трудову книжку на руки патрульна, яку у робочий час піймали під дією важких наркотиків.

полиция1З лав нових патрульних поліцейських жінку звільнили за п. 6 ч. 1 ст. 77 Закону України «Про національну поліцію», повідомив керівник Управління патрульної поліції в м. Тернополі Володимир Струк .

Ще 28 березня, виконуючи обов’язки, патрульна  кермувала автомобілем у стані наркотичного сп’яніння. За це, окрім звільнення, жінку притягнули до відповідальності за 130 ст. Адміністративного Кодексу України – її позбавили права керувати автомобілем на 2 роки.

«Провести перевірку патрульних  під час виконання службових обов’язків було моєю ініціативою. Попередня перевірка, а згодом у наркодиспансері, показала, що у патрульної був позитивний результат на вміст наркотичних речовин і вона перебувала у наркотичному сп’янінні. Це була вибіркова перевірка, перевіряли не усі екіпажі патрульних. Але справді, вчора ця працівниця здала форму і ми їй видали трудову на руки. За нею все ж залишається право обіймати посади в інших державних структурах», – розповів керівник патрульної поліції Тернополя.

Отож, тепер про охорону громадського порядку, безпеку на дорогах дбають 208 патрульних поліцейських.

Фальшиве водійське посвідчення тернополянин хотів обміняти на справжнє

На Тернопільщині бійці АТО не звертаються у віськкомати, щоб повернути свої робочі місця