Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Надала відмовилися втілювати мрію Заставного

Тернопільська міська рада не планує будувати міні-ГЕС для освітлення парку “Топільче”.

топільче-млинПро це йдеться у відповіді на петицію тернополян про будівництво міні-ГЕС, яка набрала необхідну кількість голосів.

“Відповідно до інформації управління містобудування, архітектури та кадастру Тернопільської міської ради згідно з містобудівною документацією, а саме Плану зонування території м. Тернопіль, земельна ділянка на якій розміщена вищевказана споруда, відноситься до рекреаційної зони активного відпочинку (Р-2) та дана територія визначена для виконання активних рекреаційних функцій, до яких належать міські території загального користування з відповідними об’єктами для активного відпочинку населення.

Враховуючи вищенаведене інформуємо, що будівництво мініГЕС для освітлення території парку «Топільче» в м. Тернополі не передбачено”. – зазначено у відповіді, яку підготував заступник міського голови Владислав Стемковський.

Нагадаємо, свого часу збудувати маленьку гідроелектростанцію біля парку “Топільче” планував колишній мер Тернополя Роман Заставний. Однак йому не вдалося це зробити.

Дівчина із Теребовлі майстерно помстилася аферисту

Під час сплаву по Дністру загинув чоловік