Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

В Одеській області під час шторму втопилися троє тернополян – завуч і дві школярки

Сьогодні в селищі Затока, що на Одещині, під час купання в Чорному морі потонули чотири особи, двоє з них діти 14 та 16 років.

Затока-шторм2До чергової частини Білгород-Дністровського відділу поліції надійшло телефонне повідомлення проте, що в селищі Затока втопилось чотири особи.

Виїздом на місце події слідчо-оперативною групою встановлено особи загиблих, це відпочиваючі з міста Хмельницький та Тернополя. Загиблим було 46, 30, 16 та 14 років. Під час шторму вони пішли купатись до моря, де і сталась трагедія.

Як повідомляє 0352.ua, мова йде про заступника директора тернопільської школи № 24 та двох учасниць ансамблю барабанщиць, які приїхали в Одесу на змагання. Дівчата пішли купатися, але попали в шторм. Чоловік намагався їх врятувати, проте сам теж загинув.

– Під час перебування у воді при штормі (орієнтовна висота хвилі більше 1,5 м) почали тонути троє дітей. На їх порятунок кинулися троє дорослих. Одну дитину вдалося врятувати. Під час порятунку інших дітей дорослі почали тонути. Одного дорослого вдалося врятувати, двоє інших загинули », – сказано в повідомленні держслужби з надзвичайних ситуацій.

На наступній сесії міськради Генплан забудови Тернополя розглядати не будуть

Євро-2016: Збірна Угорщини здобула перемогу над Австрією (ВІДЕО)