Винуватець ДТП, у якому загинули двоє неповнолітніх, був п’яним (ВІДЕО)

Експертиза підтвердила, що у крові чоловіка було понад 2 проміле алкоголю. Наразі з  винуватцем ДТП слідчих дій не проводять, бо він лікується.

Водій, який скоїв на Паску ДТП, де загинули двоє дітей і травмувались ще семеро, був п’яним. Про це повідомив т.в.о. заступника начальника управління превентивної діяльності головного управління нацполіції в області Володимир Зигрій, пише “20 хвилин”.

Нагадаємо, 2 травня на автодорозі поблизу села Цеценівка Шумського району сталась ДТП. 19-річний водій не впорався з керуванням та допустив з’їзд автомобіля в кювет. В авто на той момент було дев’ятеро людей. Результат виявився трагічним для 2 молодих людей, які загинули. Ще семеро отримали травми, серед яких 5-ро – віком 16-18 років.

– Згідно з актом судово-медичної експертизи, водій перебував під впливом алкоголю, – повідомив Володимир Зигрій. – В його крові виявили 2.0 проміле алкоголю.

Семеро потерпілих отримали травми різного ступеню тяжкості, однак стан всіх наразі стабільний.

– За попередніми даними, водій не обрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням, через що сталась ДТП, – каже п. Володимир. – Наразі він перебуває на лікуванні. Тому слідчі дії щодо нього не проводять.

Водійський стаж у чоловіка, який скоїв ДТП, – один рік.

Довідка За 4 місяці 2016 року в області зареєстровано 18 ДТП за участю дітей, віком до 18 років, в яких 21 юний учасник дорожнього руху травмований. Дві дорожньо-транспортних пригоди трапились з вини дітей.

-

This website uses cookies.