Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі через пікет мерії скасували зустріч із депутатами місцевих рад Східних регіонів

У Тернополі через акцію протесту “Червона стрічка” скасували зустріч місцевих депутатів із депутатами місцевих рад східних регіонів.

генплан-пикетПро це у соціальній мережі Facebook повідомляє депутат Тернопільської міськради Андрій Шкула.

“Біля міської ради відбулась мирна акція привернення громади до проблеми фальшування Генерального плану міста, порушення містобудівної документації та приховування від громади справжнього Генплану міста. Провели акцію місцеві представники громадських організацій Екоальянс, Демальянс, Правовий погляд, Громадська спілка “Рада бізнесу Тернопілля” за підтримки всеукраїнської ініціативи Включайся.

Цікаво, що в той же час планувалась зустріч тернопільських депутатів з депутатами місцевих рад Східних регіонів. Але ту поважну зустріч в мерії скасували, а гостей міста відправили знайомитись з Тернополем. Певно не хотіла міська влада свої гріхи показувати…” – пише Андрій Шкула.

Нагадаємо, як раніше ми повідомляли, сьогодні під час акцію протесту мерію мали обгорнути червоною стрічкою, яка символізую лінію, що у генплані зазвичай визначає місця, де заборонена забудова.

Поліція затримала вбивцю тернопільського таксиста (ОНОВЛЕНО)

На Тернопільщині нелюд зґвалтував 74-річну жінку