У Підгородньому біля цвинтаря “Жигулі” збили пішохода

У двох дорожніх аваріях минулої доби травмувалися 3 людей.

Спочатку, ще близько 5 год. ранку 12 травня у ДТП постраждали 2 особи 1988 і 1987 року народження, які були пасажирами автомобіля ВАЗ 2109.

«Водій 1977 р.н., житель Бучацького району, рухаючись на 60 км автодороги Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль, у напрямку з міста Бучач не вибрав безпечну швидкість, не врахував дорожньої обстановки і допустив перекидання автомобіля. Внаслідок даного перекидання пасажири з травмами були доставлені у Бучацьку центральну районну клінічну лікарню для надання медичної допомоги, але не госпіталізовувалися», – розповів старший інспектор сектору відділу управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції в області Микола Ігнатченко.

У другій дорожній аварії, яка трапилася близько 10:50 12 травня у селі Підгородне Тернопільського  району, постраждав пішохід. На 143 км автодороги Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знамянка, поблизу сільського цвинтаря, водій автомобіля ВАЗ 2105, 1990 р.н., рухаючись у напрямку Тернополя наїхав на пішохода 1941 р.н., жителя обласного центру.

Микола Ігнатченко повідомив, пішохід переходив дорогу поза межами пішохідного переходу. Чоловіка доправили у тернопільську міську лікарню №1 і, після надання медичної допомоги, постраждалий повернувся додому.

Світлана КРИЧКІВСЬКА

-

This website uses cookies.