Тернополянин розповів про єдиний зал, в якому Україна може провести Євробачення-2017

Користувачі соціальних мереж сьогодні впродовж усього дня діляться враженнями про перемогу Джамали на Євробаченні.

Тернополянин Ігор Качмарський висловив свої думки Євробачення-2017 і де його проводити.

“Весь Фейсбук від ранку тягне до себе майбутній фінал конкурсу в 2017. Хтось називає Львів, Одесу, фантазує на тему українського Криму. Злосні тролі хочуть його десь в зоні АТО поряд – Слов’янськ, Дніпро, шоб Луганді і домбабве завідно було.

Шановні друзі! Варіант тільки один, конюшня Палац Спорту в Києві. Інших залів, де комфортно можна посадити 5-6 тисяч глядачів, зробити танцпол ще на 2-3 тисячі, поставити зону з диванами для учасників, 26 гримерок, робочі зони для кількох сотень журналістів і сцену з обладнанням вагою 120 тон (як в Швеції) в країні НЕ МАЄ!

Варіантів проводити конкурс на стадіоні в Львові, накритому целофаном, на Майдані, на співочому полі в Тернополі чи на дачі в Смиківцях (бо там так файно) ніхто слухати не буде. Вимоги до телетрансляції, яка є головним продуктом конкурсу дуже високі. Виручка від реклами росте і вимірюється десятками мільйонів. Ніхто не буде ризикувати бабками, дорогою технікою, здоров’ям артистів, журналістів і продюсерів.

У 2005-му Палац спорту ледве проліз під критерії, які за 11 років стали ше суворішими. В країні за цей час на збудували жодного сучасного залу (і не збудують років 10). Невигідно це! Приклад Арени Львів навчив навіть найтупіших, все треба спершу рахувати”. – пише Ігор Качмарський на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо. Вчора українська співачка кримськотатарського походження Джамала з піснею “1944” перемогла у конкурсі Євробачення-2016. А це означає, що наступного року цей престижний пісенний конкурс буде проводитись в Україні.

-

This website uses cookies.