Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільський нардеп в першу чергу ремонтує дорогу до “Буковелю”

Цього року за сприяння народних депутатів із Тернопільщини капітально відремонтують 5 км траси Тернопіль-Бучач-Івано-Франківськ. Обійдеться це бюджету у 30 мільйонів  гривень.

Люшняк3Про важливість цього проекту розповів народний депутат з фракції БПП Микола Люшняк.

“Для Тернопільщини ця дорога є найпершим сполученням із карпатським регіоном, це також місцеві заправки, які відраховують 5-тивідсотковий акциз в місцеві бюджети, також це розвиток інфраструктури, туристичний розвиток.  Напрямок цей є також перспективним тому, що відомий на увесь світ курорт “Буковель” знаходиться на Івано-Франківщині, а ця дорога є найближчим сполученням Східної України та карпатського регіону”, – пояснює Микола Люшняк.

На ділянці автошляху почали підготовчі роботи і через два-три тижні буде готова дорога з хорошим, якісним покриттям, яке прослужить не менше 10 років.

Щоправда, де саме відремонтують цих 5 км дороги нардеп не уточнює. Ймовірно, щоб бува не перевірили чи дорога справді прослужить зазначений термін.

Втім, роботи у нардепа тільки в питанні ремонту доріг ще більш, ніж достатньо.

Загальна протяжність траси Тернопіль-Бучач-Івано-Франківськ в межах нашої області 90 км.

А ще на окрузі депутата є дороги районного значення, які вже роками не бачили навіть ямкового ремонту. Зокрема, особливо катастрофічна ситуація у Гусятинському районі. Наприклад, на трасі Гримайлів-Сатанів, ями настільки глибочезні, що легковим автомобілем туди краще не пхатися.

Патрульна поліція розчистила бульвар Шевченка для кнайпи народного депутата?

Тернопільські вандали стали першими в Україні, кому вдалося знищити “сонячне дерево”