Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільщина посіла перше місце за темпами ремонту доріг

Тернопільщина – одна з перших по темпах ліквідації ямковості. 

дороги-ремонт2Про це повідомили під час селекторної наради щодо ліквідації ямковості на українських дорогах, інформує прес-служба Укравтодору.

Близько 30-ти бригад шляховиків у всіх районах області працюють без вихідних. І ось результат –  з початку ремонтного сезону на дорогах Тернопільщини вже ліквідовано 95% ямковості та тріщин дорожнього покриття. Першочергово роботи проводяться на дорогах державного значення.

Як зазначив начальник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Богдан Юлик, на міжнародних та національних автошляхах роботи з ліквідації ямковості вже завершені. Зараз дорожники працюють на регіональних і територіальних дорогах.

При ремонті дорожники використовують метод гарячого асфальтобетону та ін’єкційно-струменевий. Виконують роботи ДП «Тернопільський облавтодор» та ТзОВ «ТехноБудЦентр».
Нагадаємо, що в Укравтодорі планують завершити ліквідацію ямковості на дорогах державного значення до 15 червня.

P.S. До цієї солодкої новини від “Укравтодору” додамо трохи ложки дьогтю від тернопільських водіїв. На дорозі міжобласного значення Гримайлів-Сатанів з початку цього року ніхто ще жодної ями не залатав. А це 20 кілометрів розбитого шляху, яким таке легкове авто, як, наприклад, поліцейська “Тойота Пріус” просто не проїде.

Олексій Кайда спростував чутки про своє розлучення

Де у Тернополі вигідніше продавати та купувати іноземну валюту?