Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Концерт Світлани Лободи попри скандал таки відбувся у Тернополі

Концерт Світлани Лободи вчора ввечері все ж таки відбувся у Тернополі у ТРЦ “Подоляни” і при цьому співачка не виконала вимог громадських активістів, які погрожували зірвати її виступ.

Лобода2“Ну що ж друзі, були ми на концерті С. Лободи. Від того, що там відбувалося дуже боляче. Лобода передала, що ніколи не визнає Росію агреросом. Не заявить що Крим це Україна, що Росія веде війну проти нас. Виявляється, це ми бандерівці почали це протистояння.

Чому частина громадян віддає останнє, щоб перемогти в цій війні, а інші живуть в іншому світі. Друзі це позиція “заслуженого артиста України”. Це відкрита ‪зрада національним інтересам.

З Україною солідарна велика кількість іноземних діячів культури, чому в наших нема тої позиції?” – написав після концерту громадський активіст Іван Ковалик на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Під час обговорення цього допису користувачі соцмережі висловлють думку, що “ватний” тест Тернопіль здав успішно!

“Організатри цього концерту зробили перевірку. Тепер Лорак має приїхати?” – коментують дописувачі.

Нагадаємо, раніше громадські активісти погрожували зірвати концерт Світлани Лободи, яка впродовж останніх двох років неодноразово виступала у Росії на одній сцені із артистами, які висловлювалися проти України. Активісти заявляли, що концерт відбудеться тільки за умови, якщо співачка перед своїм виступом публічно заявить про те, що Росію визнає агресором, а Крим – це Україна.

У Тернополі водій “Шевроле Авео” збив велосипедиста

Коли Почаївську лавру заберуть у московського патріархату УПЦ