Ще одна тернопільська футбольна команда покидає першу лігу

Дві останніх позиції у Чемпіонаті України з футболу серед команд першої ліги уже заброньовані за двома тернопільськими клубами.

ФК “Тернопіль” зазнав поразки у найважливішому матчі сезону. Тернополяни вчора ввечері у рідних стінах поступилися своєму найближчому конкуренту ФК “Суми” з рахунком 0:1.

Сумчани уже в дебюті гри відкрили рахунок. На 7-ій хвилині після подачі з кутового Кравчук головою відправив м’яч у сітку воріт нашої команди.

Надалі гості закрилися в обороні, граючи на утримання вигідного результату, і це їм вдалося.

ФК “Суми” здобули перемогу і тепер в їх активі 27 очок, у ФК “Тернопіль” – 20.

За чотири тури до завершення чемпіонату 7-очкову різницю ліквідувати абсолютно нереально, адже за весь весняний сезон тернопільські муніципали здобули тільки дві нічиї і технічну перемогу над “Нивою”, яка знялася з чемпіонату.

Таким чином, по грі на полі два останні місця, а відповідно і виліт з першої ліги, уже заброньовано за двома тернопільськими командами. “Нива”, як відомо, знялася з виступів у першій лізі і тепер до неї додався ФК “Тернопіль”, який займе передостаннє, тобто 15-те місце.

Щоправда, це по грі на полі. Є ще закулісні моменти. В українському футболі зараз дуже нестабільна ситуація. Тож єдине, що тепер може врятувати ФК “Тернопіль”, це банкрутство якоїсь із команд першої ліги за аналогом “Ниви”. Тоді муніципали ще зможуть розраховувати, що їм віддадуть вакантне місце.

-

This website uses cookies.