Обласна рада не змогла призначити директора тернопільського аеропорту

Рішення про призначення Юрія Малецького на посаду директора обласного комунального підприємства “Тернопільавіаавтотранс” не набрало необхідної кількості голосів на вчорашній сесії облради.

Причин цьому дві. Насамперед, кадрове рішення не пройшло тому, що розглядалося під кінець робочого дня, а депутати у нас не звикли так довго працювати.

Відтак, у облрадівської більшості просто не було достатньої кількості голосів для призначення.

Водночас ще й представники “Самопомочі” утрималися під час голосування. Вони зауважили, що під час попереднього керівництва аеропортом у Малецького не було успіхів. У зв’язку з цим запропонували, щоб представник “Батьківщини” якийсь час залишався виконуючим обов’язки, а потім, уже виходячи з результатів, буде прийняте рішення про його призначення або заміну.

Нагадаємо, голова облради Віктор Овчарук своїм розпорядження уже призначив Юрія Малецького виконучим обов’язки директора комунального підприємства “Тернопільавіаавтотранс”.

Депутати ж мали затвердити це призначення. Але оскільки цього не трапилося, то тимошенківець так і керуватиме аеропортом з приставкою в.о.

-

This website uses cookies.